Wonderland Travel Α.Ε.
Παναγίτσας 2, 145 62 Κηφισιά, Ελλάδα
Τηλ. 210-80.12.198

Ζάμπια

The River Club

Το River Club, με το σπίτι του σε στυλ Εδουάρδου (Edwardian) και το περιποιημένο γρασίδι στις όχθες του ορμητικού ποταμού Zambezi όπου πλέουν ιπποπόταμοι και κροκόδειλοι, είναι η επιτομή του κλασσικού σικ στην Αφρική.

Δέκα πολυτελή σαλέ βρίσκονται διάσπαρτα ανάμεσα στην παραποτάμια βλάστηση, και αποτελούνται από πολυτελή υπνοδωμάτια και δικά τους μπάνια. Η πρωτοτυπία τους πηγάζει από το γεγονός ότι η μία πλευρά είναι εντελώς ανοιχτή στο ποτάμι, έτσι ώστε να έχουν απρόσκοπτη θέα στο Zambezi τόσο από το κρεβάτι όσο και από τη μπανιέρα. Κάθε δωμάτιο βλέπει τη δύση και τα λαμπερά Αφρικανικά ηλιοβασιλέματα.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν κρουαζιέρες κατά το ηλιοβασίλεμα (sundowner cruises), επισκέψεις στη γέφυρα με τους καταρράκτες Victoria, στο χωριό Simonga, τις τοπικές αγορές και στην πόλη Livingstone, η οποία έχει πλούσια ιστορία και αξίζει σίγουρα να την εξερευνήσει κανείς. Χρονολογείται από το 1905 όταν η διάσημη γέφυρα Victoria Falls, που συνέδεε τις όχθες του ποταμού Zambezi, ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο εκείνου του έτους.

Επίσης, προσφέρεται με επιπλέον χρέωση μια ποικιλία δραστηριοτήτων που ανεβάζουν την αδρεναλίνη: κατάβαση ορμητικών ποταμών με σχεδία (white water rafting), bungee jumping, αναρρίχηση (abseiling) και πτήσεις με ελικόπτερο πάνω από τους Καταρράκτες.

Αν και το River Club δεν είναι ένας παραδοσιακός καταυλισμός σαφάρι, συχνά μπορεί κανείς να δει ελέφαντες στο απέναντι Εθνικό Πάρκο του Zambezi, καθώς και να δει και να ακούσει ιπποπόταμους στο ίδιο το ποτάμι. Η παρατήρηση άγριων ζώων με 4Χ4 προσφέρεται επίσης στο κοντινό Εθνικό Πάρκο του Mosi-oa-Tunya, όπου υπάρχουν άφθονα γενικά είδη άγριων ζώων όπως βουβάλια, καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες, γκνου (wildebeest) και ιμπάλα.

The River Club - Ζάμπια

Ζάμπια

Η Ζάμπια αποτελεί τον ανεξερεύνητο θησαυρό της Αφρικής. Εδω θα δείτε μέρη εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς και είναι μία από τις πιο παρθένες περιοχές της Αφρικανικής ηπείρου. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η Ζάμπια υπερηφανεύεται ότι διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες προστατευόμενες περιοχές ως Εθνικό Πάρκο στην Αφρική.

Αλλά αυτό το οποίο προσελκύει τους περισσότερους επισκέπτες σε αυτή τη χώρα είναι οι καταπληκτικής ομορφιάς καταρράκτες της Victoria. Λιγότερο συχνά από τη Ζιμπάμπουε, πολλοί επισκέπτες προτιμούν να θαυμάσουν τους καταρράκτες από την πλευρά της Ζάμπια και ισχυρίζονται ότι η θέα είναι πιο εντυπωσιακή.

Δείτε πολυτελή safari lodge στη Ζάμπια:

The River Club - Ζάμπια

Το River Club, με το σπίτι του σε στυλ Εδουάρδου (Edwardian) και το περιποιημένο γρασίδι στις όχθες του ορμητικού ποταμού Zambezi όπου πλέουν ιπποπόταμοι και κροκόδειλοι, είναι η επιτομή του κλασσικού σικ στην Αφρική.

The River Club

The River Club is located next to one of the 7 Natural Wonders of the World: Victoria Falls.

It is situated on the Zambian side of the Zambezi River, 18 kilometres upstream from the falls. The camp has a distinct Edwardian flavour, and guests here enjoy the sights and sounds of the river in a peaceful and tranquil setting away from the crowds.

Ten luxury, thatched chalets overlook the river, and have en-suite facilities including a bath, shower, toilet and basin. All the rooms have fans. The rooms are all completely open in the front giving guests the best possible views of the Zambezi.

Daily trips to the Falls are a highlight. Boating to the Zambezi River's islands provides relaxed afternoon activities, and fishing and sundowner trips are offered.
The Zambezi National Park is located just across the river, and elephants can be seen on the river bank. A rich bird life is also found in the area. Hippos are regularly sighted (and heard) along the river's edge.

Καλέστε μας στο 210-80.12.198 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να οργανώσουμε και για σας ένα ονειρεμένο ταξίδι πολυτελείας.